Magasinet Visor

4xmagasin-foto

Magasinet Visor ges ut av Riksförbundet Visan i Sverige och är handlar om visor och singer-songwriting – med en nordisk utblick. Här hittar du intervjuer med kända och okända artister, artilar om hantverket bakom en god text, krönikor, reportage från festivaler, visklubbar och föreningar. Magasinet innehåller också ett nordiskt skyltfönster med ett urval av albumutgivningar i de olika länderna. En möjlighet för artister nå ut till hela norden och för alla läsare att upptäcka ny musik.
Visor kommer ut två gånger om året, i maj och i november.

Vill du prenumerera?

Sätt in 150 kr (inkl porto) på plusgiro 66 45 43-6 och ange namn, postadress och mejladress så får du två nummer, det senaste på posten omgående och ytterligare ett nummer senare.

För nordiska prenumeranter eller om du vill betala med kort

Klicka på Payson-knappen och följ instruktioner.

qr-2

Du kan också swisha 150 kr till 123 531 02 71 eller använd qr-koden. Kom ihåg att skriva ditt namn i meddelanderutan.

Du behöver sedan maila dina uppgifter till info@visanisverige.se, dvs namn, postadress och e-post.

Tidigare nummer

Söker du en speciell artikel eller recension som publicerades i något av de tidigare numren av Vismagasinet? Eller vill läsa lite mer innan du bestämmer dig för en prenumeration? Här är en direktlänk till tidningsarkivet på viser.no

Här kan du klicka dig runt i menyn och ta del av matnyttig information, artiklar, recensioner och och även nordiska visvideos.

Du kan också ladda ner den norska föregångaren Visor.no från 2008-2012 som pdf-fil.

Från och med 2020 publiceras ett urval av artiklar från tidningarna på viseforum.no/

Trevlig läsning!