Laddar Evenemang
malin och anders

Malin Berglund och Anders Forslund

Malin Berglund och Anders Forslunds samarbete har resulterat i ett visprogram ”Sykisk ohyra” med avstamp i texter som reflekterar de problem som många bär, inte minst efter en lång pandemi. Vi får höra dels deras egna låtar och dels tolkningar av andra låtskrivare. Låtarna framförs på svenska för att göra innebörden i låtarna mer uppenbar: ”Man kommer inte undan” som de säger själva…
Duon träffades när FJK spelade i Roslagen och det dröjde inte länge innan de två började samarbeta. Malin är otroligt kreativ när det kommer till uttrycksfulla texter och Anders tonsätter med säker stilkänsla. De har tillsammans också producerat Anders nya album ”Slavisk Dans” och är nu på god väg med Malins nästa album. Målet med musiken för både Malin och Anders är att beröra – allt är på allvar, även glädjen!
Malin Berglund (gitarr och sång) är en begåvad visartist från Hallstavik som började sin musikkarriär med att spela in ett album med egna låtar: ”Det är väl sån jag är” (Varför vänta?). Hon bildade därefter visgruppen ”Dagslända” som först inriktat sig på tonsättningar av Stig Dagermans poesi, ”En vandring på Dagermans stig”, för att nu djupdyka i tonsättningar av kvinnliga diktare som resulterade i albumet ”Döda poeters sällskap” (Dagslända framför för övrigt sitt album på Hökis Visrum den 27 januari i år).

Anders Forslund är basist och sångare med lång erfarenhet. Redan på 60-talet var han igång, då med popgruppen Mascots vilken på 70-talet ingick i Fria Proteatern. Efter teaterlivet bildade han FJK tillsammans med Christer Jonasson och Mats Klingström. Men flera konstellationer väntade; Svenska Lyxorkestern, Gladpack, SvartLeffes kapell m fl.
******
Vi serverar fika i pausen för 30:-
Vi öppnar kl 18.00 – kom och se vår fina Cornelisutställning.
Hjärtligt välkomna!
***********
OBS! För att komma in krävs vaccinationsbevis på att du är fullvaccinerad mot covid-19!

Detaljer

Datum:
3 mars, 2022
Tid:
19:00 - 21:00
Kostnad:
80kr – 120kr
Webbplats:
https://kulturbiljetter.se/evenemang/5350/hökis-visrum-presenterar-malin-berglund-anders-forslund

Plats

HökisVisrum/Stockholm
Hökarängsplan 3
Stockhom, 123 56 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Hökis Visrum
E-post
Info@Hokisvisrum.se
Visa Arrangör-webbplats