Laddar Evenemang
Taubeafton_2020

Konsert med Marie Bergman på Mariestads Teater

Marie Bergman har haft en lång musikkarriär som startade med vispråmen Storken på 1960-talet och med samarbete med Thérèse Juel. Hon har också sjungit med Putte Wickmans band innan hon kom med i gruppen Family Four med vilka hon vann melodifestivalen två gånger innan hon lämnade den gruppen för en framgångsrik solokarriär. Genom åren fram till 2014 har hon gett ut ett tjugotal album , många med eget material. Två jazzskivor har hon också kommit ut med i eget namn och dessutom samarbetat med Danish Radio Big Band och turnerat med egen jazztrio.
2018 invaldes hon i Swedish Music Hall of Fame. Senast kunde vi se henne i På spåret och tillsammans med Benny Andersson framföra Joni Mitchells ”Both Sides now”
Marie Bergman har också ett annat liv vid sidan av artisteriet för att inspirera människor att bli friskare och må bättre – med hjälp av ljudvibrationer, bland annat från den egna rösten. Vid sidan av sången har hon studerat human-vetenskaper och utbildat sig inom olika terapier. Hon har även varit gästprofessor i rytmisk sång vid danska universitet och arbetat med röstproblematik.
Biljett: 200 kr kan köpas på Visans Vänners webbplats www.visans vannerskaraborg.se. Biljetter och info även 070-6330860.

Detaljer

Datum:
18 november, 2023
Tid:
18:00 - 19:30
Kostnad:
200kr
Evenemang Kategori:
Webbplats:
http://visansvannerskaraborg.se/

Plats

Mariestads Gamla teater
Österlånggatan 8
Mariestad, 542 30
+ Google Map

Arrangör

Visans Vänner Skaraborg
Telefon
070-633 08 60
Visa Arrangör-webbplats