Visor för alla

Idag, den 23 april, var det tänkt att den fjärde Visor För Alla-konserten skulle sändas ut live över internet. Det visade sig tyvärr att vi inte fick upp tillräcklig hastighet på utsändningen, så vi bestämde oss för att avstå att sända direkt. Konserten spelas därför in och läggs ut på Visor För Alla-kanlen på YouTube inom ett par dagar.

Du kan klicka på länkarna nedan för att komma till konserterna.

Konsert fyra, live 23/4: en länk kommer att finnas här när konserten är tillgänglig

Konsert tre, live 22/4: https://youtu.be/l5PhaPROtT0

Konsert två, sändes 2/4: https://youtu.be/ihR3lASF6wE

Konsert ett, sändes 1/4: https://youtu.be/HQgUsixsONI

Klicka på länken så kommer du till YouTube-kanalen Visor För Alla. Där räknas tiden till konsertstarten ner. Sändningen börjar kl. 17:00. Om du går in före 17:00 och länken inte öppnar när klockan blivit 17:00 – klicka på länken igen.

De konserter som redan sänts live går även att se i efterhand ytterligare en tid.

De första konserterna är nu planerade i en bygdegård nära dig om du bor i Blekinge: Bräkne-Hoby 1 april, Hallabro 2 april, Högaböke 22 april och Sibbamåla 23 april.

VISOR FÖR ALLA är ett projekt som

  • exponerar visan för en ny publik
  • gör den tillgänglig för alla människor i Sverige
  • visar den svenska visans mångfald
  • utnyttjar de kontaktytor den digitala världen erbjuder
  • utökar samarbetet mellan utövande musiker och arrangörer

VISOR FÖR ALLA arrangerar live- konserter i bygdegårdar som kan följas på plats eller via utsändningar i realtid över Internet.

VISOR FÖR ALLA genomför ett pilotprojekt i Blekinge med fyra konserter i april 2017. Målet är att göra Visor för alla till ett rikstäckande projekt.

VISOR FÖR ALLA är ett samarbetsprojekt mellan Riksförbundet Visan i Sverige, Bygdegårdarnas Riksförbund, Reaktor Sydost och Musik i Blekinge.