Välkommen till RVS digitala årsmöte 17 maj 2020 kl. 15:00

På grund av den rådande Coronapandemin har vi precis som många andra föreningar beslutat att hålla vårt årsmöte digitalt. De senaste åren har få föreningar deltagit på våra årsmöten men detta öppnar nya möjligheter för närvaro när man slipper resa.

Årsmötesdokumenten finns att ladda ner från vår hemsida genom att klicka på den här länken: http://visanisverige.se/about/arsmote-2020-att-ladda-ner/

Årsmötet kommer att ske via tjänsten ZOOM.

Du behöver inga förberedelser utöver vad som står nedan och kan ansluta till mötet genom att bara klicka på länken som finns lite längre ner i meddelandet.

När du klickar på länken kommer du bli ombedd att ladda ner programmet till din dator eller surfplatta, det går ganska smidigt men du kan med fördel ladda ner programmet i förväg för att ännu smidigare kunna ansluta till mötet.

Vi kommer på själva mötet tydligare gå igenom hur årsmötet kommer gå till rent praktiskt men här kommer några tips som kan både förenkla mötesprocessen och minimera eventuella nätverksstörningar i Zoom:

  • Är ni är flera som ansluter från samma medlemsförening, se till att i förväg ha bestämt vem av er som ska rösta i beslutsfrågor då endast en närvarande per medlemsförening är röstberättigad.
  • Anslut helst med en dator, då kan du enklare ha mötet öppet samtidigt som du kan öppna eventuella möteshandlingar.
  • Sitt nära nätverksroutern eller anslut med internetkabel om det är möjligt, detta för att undvika nätverksstörningar i mötet.
  • Stäng ner onödiga program som kan ta kraft från datorn, även detta för att undvika nätverksstörningar.
  • Undvik att någon annan streamar video på samma nätverk under mötet då även det kan påverka möteskvalitén.

Anslut till mötet via denna länk:

https://zoom.us/j/99466682490?pwd=cENLRDEvVWxON1lweXVpYStZTGtHdz09

Vi hoppas att vi ses digitalt på Norges nationaldag!

Styrelsen