Nytt nummer av Visor ute

visor nummer ettNummer 2 av ”Visor” är ute nu.

Ni som har prenumererat på Visor har nu fått nummer 2 i brevlådan. Ni har läst Anna Döblings artikel om sommarens festivaler. Fredrik af Trampes fina artikel om Jan Hammarlund. Tina Wilhelmssons som söker den politiska visan – finns den idag? Och mycket mer i ett välfyllt nummer om visan i Norden idag. Missa inte att stödja den nya tidskriften som verkar för att sprida information om visan. Prenumerera idag så skickar vi ut det nya numret omgående. Vill ni ta del av ett förmånligt prenumerationserbjudande till er visklubb så kontakta Håkan Hultin som har hand om marknadsföringen av tidskriften hakan.hultin@visanisverige.se

Nästa visriksdag sker under den stora Folk- och Världsmusikgalan 2014 som äger rum i kulturhuvudstaden Umeå den 19-23 februari. Pricka gärna in datumen i almanackan redan nu. Detta är en av årets största musikfestivaler där visan nu också fått en plats. Närmare information om seminarier, artister och kostnader kommer längre fram. Men ni kan följa programmet på www.folkgalan.se

Till visriksdagen ligger som vanligt vårt årsmöte så förbered motioner redan nu. Och nomineringar till nästa års styrelse i RVS. Mejladress till valberedningen är valberedning@visanisverige.se Och så vill vi ha nomineringar till nästa års vispris. Mejla till kontaktperson anne-li.and@visanisverige.se.

Hela styrelsen i RVS har styrelsearbete på Särö under allhelgonahelgen. Ni som kommer till detta härliga visarrangemang och vill tala med oss, tveka inte att kontakta någon av oss i styrelsen.

Hälsningar från styrelsen och

Lasse Z, ordförande

ordforande@visanisverige.se

Riksförbundet Visan i Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *